Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Dolce Gusto rozsdamentes acél utántölthető kávékapszula (Lumio, Mini Me, Drop, Stellia)1db

Dolce Gusto rozsdamentes acél utántölthető kávékapszula (Lumio, Mini Me, Drop, Stellia)1db
 • Dolce Gusto rozsdamentes acél utántölthető kávékapszula (Lumio, Mini Me, Drop, Stellia)1db
 • Dolce Gusto rozsdamentes acél utántölthető kávékapszula (Lumio, Mini Me, Drop, Stellia)1db
 • Dolce Gusto rozsdamentes acél utántölthető kávékapszula (Lumio, Mini Me, Drop, Stellia)1db
 • Dolce Gusto rozsdamentes acél utántölthető kávékapszula (Lumio, Mini Me, Drop, Stellia)1db
12 999 Ft

1db Dolce Gusto rozsdamentes utántölthető / újratölthető kapszula Lumio, Mini Me, Drop, Stellia kávéfőzőkhöz

Használja ezt a Dolce Gusto rozsdamentes utántölthető kapszula Lumio, Mini Me, Drop. Stellia kávéfőzőhöz az életreszóló maradó kávézási élményért! Ez a kapszula olcsóbb, mint a műanyag utántölthető / újratölthető kapszulák, és egyedi design-jának köszönhetően nem károsítja a Dolce Gusto készüléket.

Ez a környezetbarát Dolce Gusto rozsdamentes utántölthető kapszula Lumio, Mini Me, Drop. Stellia kávéfőzőhözt, amely lehetővé teszi, hogy használja egész életében, így hosszú távon spórolhat. Egyszerűen töltse bele kedvenc őröltkávéját, és élvezze a Dolce Gusto kávéfőzőtől megszokott ízeket, anélkül hogy felesleges hulladékot termelne.

Használja ezt az újratölthető / utántölthető Dolce Gusto kapszulát, hogy környezetbarát és olcsó megoldást találjon a kávéfőzéshez!

 • 1db Dolce Gusto rozsdamentes utántölthető / újratölthető kapszula Lumio, Mini Me, Drop, Stellia kávéfőzőkhöz

  Főzzön jobb kávét a Dolce Gusto géphez való utántölthető / újratölthető Dolce Gusto kompatibilis kapszulával. Mindig elkészítheti vele kedvenc kávékeverékét!

   

  Olcsóbb, mint az egyszer használatos, eldobható Dolce Gusto kapszulák! Gondoljon a környezetre, és használjon utántölthető Dolce Gusto kávékapszulát.

   

  Új szabadalmaztatott utántölthető / újratölthető Dolce Gusto kompatibilis kapszularendszerünk rozsdamentes acélból készült, BPA-mentes szilikonfedéllel. A kapszulát úgy terveztük, hogy egy életen át tartson, és nem befolyásolja a kávé ízét.

   

  Az utántölthető / újratölthető Dolce Gusto kapszula szilikonfedéllel zárható le, amely az előre elkészített lyuknak köszönhetően hosszú élettartamú, így nem kell minden használat során kilyukasztania a fedelet.

   

  A csomag tartalma: A kapszula a következő összetevőkből áll:

  1 rozsdamentes acélból készült utántölthető / újratölthető Dolce Gusto kapszula.

  1 rozsdamentes acél szűrő

  1 rozsdamentes acél tartó

  1 szilikon fedél

   

  Hogyan kell használni az utántölthető / újratölthető rozsdamentes acél Dolce Gusto kapszulát:

  Mielőtt bármit is főzne a Dolce Gusto gépben, javasoljuk, hogy öblítse át vízzel, hogy biztosítsa a normál főzési nyomást és az optimális teljesítményt.

   

  1. lépés: Helyezze a rozsdamentes acél szűrőt a kapszula aljába. A lungo esetében a domború oldalával felfelé helyezze. Eszpresszóhoz a homorú oldalával felfelé helyezze. Ha teát vagy eszpresszót főz, helyezzen papírszűrőt a kapszulába. A papírszűrő segíthet az eszpresszó ízének intenzívebbé tételében is.

   

  1. lépés: Töltse meg a kapszulát 9 g őrölt kávéval, és óvatosan nyomja le a tetejét. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az utántölthető / újratölthető rozsdamentes acél Dolce Gusto kapszula akkor működik a legjobban, ha 9 g őrölt kávéval használja. Túl- vagy töltés esetén a fedél felpattanhat a főzési folyamat során.

   

  1. lépés: Helyezze a fedelet a kávé tetejére.

   

  1. lépés: Zárja le a kapszulát a szilikonfedéllel.

   

  1. lépés: Helyezze az utántölthető / újratölthető rozsdamentes acél Dolce Gusto kapszulát a kávéfőzője kapszulatartójába, a fedél elejét (ahol a kis lyuk van) a kapszulatartó közepéhez igazítva.

   

  Ha a gép karja nem záródik, ellenőrizze kétszer is, hogy a kapszula helyesen van-e igazítva.

 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  DOLILUM01
  Tömeg
  60 g/db