Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Caffitaly / Tchibo rozsdamnetes utántölthető kapszula szilkon tetővel

ÚJ
Caffitaly / Tchibo rozsdamnetes utántölthető kapszula
 • Caffitaly / Tchibo rozsdamnetes utántölthető kapszula
9 999 Ft


A Caffitaly és K-fee rozsdamentes utántölthető / újratölthető kávéapszula

Caffitaly / Tchibo / K-fee utántölthető / újratölthető kávékapszula kompatibilis az eredeti Caffitaly (kivéve S21, Caffe Tiziano, Nautilus), K-fee, Verismo, Expressi, Tchibo Cafissimo gépekkel.

 • A Caffitaly és K-fee kompatibilis kapszula segít csökkenteni a konyhai hulladékot, élvezni a választott kávét és pénzt megtakarítani!


  Tény: Az 1x használható műanyag kapszulák több mint 500 év alatt bomlanak le teljesen a hulladéklerakókban, és ezzel káros gázokat szabadítanak fel.


  Környezetbarát és gazdaságos, a Caffitaly® és K-fee® kompatibilis kapszula lehetővé teszi a költségek csökkentését és pozitív környezeti hatásait minden egyes főzéskor. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ezek az innovatív kávéfőzők, könnyen tisztíthatók, készen állnak az újrafelhasználásra - minden kényelmet megadva a hulladék nélkül.


  A Caffitaly® és K-fee® kompatibilis kapszula szabadságot kínál arra, hogy kedvenc őrölt kávéjával használja, akár a sarkon lévő kávézóból, akár a helyi szupermarketből, vagy egy csomag finom testre szabott keverékünkből!


  Ez a csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van a használathoz, valamint papírszűrőt (amelyet teafőzéshez használhatunk, vagy opcionálisan, ha intenzívebb eszpresszóval készítünk kávét)!


  A csomag tartalma:

  1db Caffitaly® és K-fee® kompatibilis kapszula rozsdamentes acélból

  1db szilikon tető

  1db műanyag kanál

  1db rozsdamentes filter

   

  Az eredmények eltérőek lehetnek.

  Ez nem egy előretöltött kapszula - az eredmény attól függ, hogy melyik kávéval használja, és hogyan használja.

  Kávét nem tartalmazza.

  Caffitaly / Tchibo / K-fee utántölthető / újratölthető kávékapszula kompatibilis az eredeti Caffitaly (kivéve S21, Caffe Tiziano, Nautilus), K-fee, Verismo, Expressi, Tchibo Cafissimo gépekkel.

 • VTSZ
  7323930090
  Cikkszám
  CAFI01
  Státusz
  ÚJ