Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Dafi Unimax vízszűrő betét 3db

Dafi Unimax vízszűrő betét 3db
4 699 Ft

Dafi Unimax vízszűrő betét 3db

A csomag tartalma 3 db Unimax filter Dafi Unimax típusú vízszűrő kancsókhoz. 1 db betét élettartama felbontás után 1 hónap vagy 150-200 liter víz a vízkeménységtől függően.

 

Tökéletes főzéshez, hideg üdítők, kávé/tea elkészítéséhez vagy háziállatok itatásához.

Használható Brita Maxtra vízszűrő kancsókhoz is.

 

 • Dafi Unimax vízszűrő betét 3db

  A Dafi Unimax vízszűrő betét 3db egy kiváló minőségű szűrőbetét, amelyet a friss és tiszta víz elérésének érdekében terveztek. Ez a hatékony szűrőbetét ideális választás otthoni vízszűrő rendszerekhez, hogy eltávolítsa a vízben található szennyeződéseket, klórt, nehézfémeket és kellemetlen szagokat.

  A Dafi Unimax vízszűrő betét rendkívül hatékonyan szűri meg a vizet, és javítja annak ízét és minőségét. Az aktív szén alapú szűrőréteg hatékonyan távolítja el a klórt és a vízben található egyéb vegyi anyagokat, amelyek befolyásolhatják a víz ízét és illatát. Emellett a szűrőbetét megköti a nehézfémeket, például a ólmot és az arzént, amelyek egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

  A Dafi Unimax vízszűrő betét használata egyszerű. Egyszerűen helyezze be a szűrőbetétet a vízszűrő kancsóba vagy tartályba, majd engedje át a vizet rajta. A szűrőbetét azonnal munkába áll, és elkezdi eltávolítani a szennyeződéseket és a káros anyagokat a vízből. A szűrőbetét kapacitása akár 150 liter víz, azonban javasoljuk, hogy a betétet 30-40 naponta cserélje ki, hogy mindig optimális szűrést biztosítson.

  A csomag tartalmaz 3 darab Dafi Unimax vízszűrő betétet, amely elegendő mennyiség a hosszú távú használathoz. A betétek egyszerűen cserélhetők, és a cserefolyamat gyors és egyszerű. Az Unimax betétek univerzális méretűek, így kompatibilisek számos vízszűrő kancsóval és tartállyal, és könnyen illeszkednek a meglévő vízszűrő rendszeréhez.

  Tisztítsa meg és javítsa a víz minőségét a Dafi Unimax vízszűrő betétekkel, és élvezze a friss és tiszta víz minden kortyát. Az Unimax betétek biztosítják, hogy a vízízélmény mindig kiváló legyen, és a víz minden káros anyagtól mentes legyen.

   

  Használható Brita Maxtra vízszűrő kancsókhoz is.

   

 • Cikkszám
  925734