Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Durgol kávéfőző tisztító tabletta 10db

Durgol kávéfőző tisztító tabletta 10db
 • Durgol kávéfőző tisztító tabletta 10db
 • Durgol kávéfőző tisztító tabletta 10db
 • Durgol kávéfőző tisztító tabletta 10db
2 599 Ft

Durgol tisztítótabletták alkalmasak bármilyen típusú kávéfőző maximális hatásfokú zsírtalanításához és tisztításához.


A Durgol kávéfőző tisztító tabletták bármilyen típusú kávéfőzőhöz használhatók – teljesen automata, kapszulás és párnás kávégépekhez, illetve eszpresszógépekhez, de akár termoszokhoz, vagy kávéskannákhoz is. Az olajos kávémaradványok okozta makacs szennyeződések gyorsan és véglegesen eltűnnek. A rendszeres – ideális esetben legalább havi két (vagy minden századik használat utáni) – használat esetén tökéletes kávét fogyaszthat, és az eszköze élettartama is megnő.

A csomag tartalma: 10 db kávéfőző tisztító tabletta

 • A Durgol kávéfőző tisztító tabletta 10db egy hatékony és megbízható megoldás a kávéfőzők alapos tisztítására. Ezek a speciális tabletták hatékonyan távolítják el a kávéleresztő csövekben és a kávéfőző tartályban lerakódott kávéolajokat és vízkövet. A rendszeres használatuk segít megőrizni a kávéfőző teljesítményét és javítani az ízminőséget.

  A Durgol kávéfőző tisztító tabletták egyszerűen használhatók - csak helyezze a tablettát a tartályba és indítsa el a tisztítási programot. Biztonságosan használhatók minden típusú kávéfőzőnél, és az ilyen rendszeres tisztítás segít meghosszabbítani a kávéfőző élettartamát.

  Tisztítsa meg kávéfőzőjét a Durgol kávéfőző tisztító tabletta segítségével, és élvezze a friss és tiszta kávé ízét minden csészében.

 • Cikkszám
  durgolkaveftiszttab