Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Durgol swiss espresso vízkőoldó eszpresszó kávéfőzőhöz 2x125ml

Durgol swiss espresso vízkőoldó eszpresszó kávéfőzőhöz 2x125ml
 • Durgol swiss espresso vízkőoldó eszpresszó kávéfőzőhöz 2x125ml
3 199 Ft

Durgol swiss espresso vízkőoldó eszpresszó kávéfőzőhöz 2x125ml

A Durgol Swiss Espresso vízkőoldó ideális választás az eszpresszó kávéfőzők hatékony tisztításához. Ez a speciális formula kifejezetten a kávéfőzők vízkőproblémáira lett kifejlesztve, és garantáltan hatékonyan távolítja el a vízkövet.

A Durgol Swiss Espresso vízkőoldó könnyen használható és gyors eredményeket nyújt. Mindössze két adagoló palack (2x125ml) elegendő ahhoz, hogy alaposan megtisztítsa az eszpresszó kávéfőzőt. Az alkalmazása rendkívül egyszerű: egyszerűen öntse a vízkőoldót a víztartályba, majd indítsa el a kávéfőzőt a szokásos módon. A vízkőoldó hatékonyan feloldja és eltávolítja a vízkövet, valamint megszünteti a kellemetlen ízeket és szagokat, amelyeket a vízkő okozhat.

A Durgol Swiss Espresso vízkőoldó termékének használata hozzájárul a kávéfőző hosszabb élettartamához és a kiváló minőségű kávé elkészítéséhez. Rendszeres alkalmazásával megelőzhető a vízkő felhalmozódása és a kávéfőző teljesítményének csökkenése.

Válassza a Durgol Swiss Espresso vízkőoldót, hogy élvezhesse a tökéletes eszpresszók ízét és aromáját, miközben megőrzi a kávéfőzőjét hosszú ideig.

 • Előre adagolt és minden kávéfőző számára alkalmas
  A Durgol swiss espresso használata egyszerű és biztonságos. Egy adag - vagyis egy 125ml-es flakon - a kávéfőző teljes, könnyű és gyors vízkőmentesítését végzi további műveletek végrehajtása nélkül.
  Kiszerelés: 2 x 125ml
  Ajánlott 3 havonta használni.

  Nagyon hatékony és higiénikus tisztítás
  A durgol swiss espresso erős vízkőmentesítő képességet és higiénikus tisztítást garantál. Bizonyítottan higiénikus tisztító hatása nem hagy maradékot a gép belsejében. A vízkőmentesítés és az ezt követő öblítés után a gép teljesen élelmiszer-biztonságos marad.

  Kiterjeszti a kávéfőző élettartamát
  A durgol swiss espresso a különleges védelmi és gondozási formulájának köszönhetően meghosszabbítja a kávéfőzők élettartamát. Az erőteljes vízkőmentesítési hatásnak köszönhetően a kávénak is a legjobb minőséget biztosítja.

  Használható
  Teljes automata kávéfőzők, párnás és kapszulás kávéfőzők, eszpresszó kávéfőzők.
  Márka- és gyártófüggetlen

 • Cikkszám
  durgolespresso
  Tömeg
  371 g/db