Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Ghidini biztonsági szelep kotyogós kávéfőzőhöz

Ghidini biztonsági szelep kotyogós kávéfőzőhöz
 • Ghidini biztonsági szelep kotyogós kávéfőzőhöz
 • Ghidini biztonsági szelep kotyogós kávéfőzőhöz
199 Ft

Ghidini biztonsági szelep kotyogós kávéfőzőhöz

A Ghidini biztonsági szelep a kotyogós kávéfőzőkhöz tervezett megbízható és biztonságos kiegészítő.

A biztonsági szelep elsődleges funkciója, hogy megakadályozza a kávéfőző túlnyomás alatt történő működését.

 

 • Ghidini biztonsági szelep kotyogós kávéfőzőhöz

  A Ghidini biztonsági szelep a kotyogós kávéfőzőkhöz tervezett megbízható és biztonságos kiegészítő. Ez a szelep fontos szerepet játszik a kotyogós kávéfőző működésében, és biztosítja, hogy a főzőedényben felhalmozódó nyomás és gőz kontrollált módon szabaduljon fel.

  A biztonsági szelep elsődleges funkciója, hogy megakadályozza a kávéfőző túlnyomás alatt történő működését. Amikor a víz forrni kezd és gőz keletkezik, a szelep megnyílik, és engedi ki a felesleges gőzt, hogy a nyomás szabályozott maradjon a készülékben. Ezáltal biztosítva, hogy a kotyogós kávéfőző biztonságosan és hatékonyan működjön.

  A Ghidini biztonsági szelep kiemelkedő minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és megbízhatóságot garantálnak. A strapabíró és hosszú élettartamú kialakításnak köszönhetően a szelep hosszú távon kiválóan működik. Ezért bízhat benne, hogy a kávéfőzője mindig biztonságosan és hatékonyan fog működni.

  A szelep egyszerűen felszerelhető és használható a kotyogós kávéfőzőn. A pontos méret és illeszkedés biztosítja, hogy a szelep tökéletesen passzoljon a főzőedényhez, és könnyen kezelhető legyen. Egyszerűen helyezze a szelepet a kávéfőzőre, és biztosítsa, hogy megfelelően rögzüljön. Ezután a kávéfőző készen áll a biztonságos és hatékony működésre.

  A Ghidini biztonsági szelep kotyogós kávéfőzőhöz nélkülözhetetlen kiegészítő minden kávérajongónak. Bízza rá a kávéfőző biztonságát és hagyja, hogy a szelep gondoskodjon a nyomás szabályozásáról. Élvezze a frissen főzött, ízletes kávét, miközben biztonságban tudhatja a kotyogós kávéfőzőjét.

 • Cikkszám
  ghidiniszelep