Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Kávéfilter papír 2/100,100 db/dob 2 csészés

Kávéfilter papír 2/100,100 db/dob 2 csészés
859 Ft

Kávéfilter papír 4/100 100 db/dob 2 csészés

A Kávéfilter papír 4/100 100 db/dob 2 csészés a kiváló minőségű kávéfőzőkhöz tervezett praktikus és megbízható kiegészítő. Ez a papír kávéfilter segít elkészíteni a tökéletes csészényi kávét otthonában vagy irodájában, így élvezheti a friss és aromás ízeket minden reggel.

 • Kávéfilter papír 2/100 100 db/dob 2 csészés

  A Kávéfilter papír 2/100 100 db/dob 2 csészés a kiváló minőségű kávéfőzőkhöz tervezett praktikus és megbízható kiegészítő. Ez a papír kávéfilter segít elkészíteni a tökéletes csészényi kávét otthonában vagy irodájában, így élvezheti a friss és aromás ízeket minden reggel.

  A 2/100 méretű kávéfilter papír ideális választás, ha 2 csészével kíván kávét készíteni. A pontos mérete biztosítja, hogy a filter pontosan illeszkedjen a kávéfőzőbe, és megfelelően befogja a kávé őrleményt, hogy a legjobb eredményt érje el. A 100 darabos kiszerelés hosszú távú használatot tesz lehetővé, így mindig kéznél lesz elegendő kávéfilter a reggeli rutin során.

  A Kávéfilter papír kiváló minőségű anyagból készül, amely biztosítja a megbízható és hatékony szűrést. A filterpapír mikroszálai segítenek eltávolítani a kávéőrleménytől és a kávéolajoktól származó szennyeződéseket, így a végeredmény egy tiszta és ízletes kávé lesz. A filterpapír kiváló minősége biztosítja, hogy ne szakadjon el vagy eresszen át kávéőrleményt, ezáltal egyenletes ízeket és minőséget biztosítva.

  A Kávéfilter papír használata egyszerű. Egyszerűen helyezze a kávéfiltert a kávéfőzőbe, majd adja hozzá a kávét az őrlemény formájában. Azután elég csak bekapcsolni a kávéfőzőt, és várni, amíg a friss és illatos kávé elkészül.

  Az 2 csészés Kávéfilter papír tökéletes választás minden kávékedvelő számára, aki otthonában vagy irodájában szeretné élvezni a kiváló minőségű kávé ízeit. A megbízható szűrés és az egyszerű használat kombinációja garantálja, hogy mindig friss és ízletes kávéval indítsa a napot.

   

   

 • Cikkszám
  121819