Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Szilikongyűrű 3-4 személyes kotyogókhoz

Szilikongyűrű 3-4 személyes kotyogókhoz
299 Ft

Szilikongyűrű 3-4 személyes kotyogókhoz 1db

A Szilikongyűrű 3-4 személyes kotyogókhoz a tökéletes választás azok számára, akik szeretik a frissen főzött kávé ízét és aromáját, de nem akarnak sok időt és energiát fordítani a kotyogók karbantartására és javítására.

Ez a szilikongyűrű, amely kiváló minőségű, élelmiszeripari szilikongumiból készült, tökéletes illeszkedést biztosít a 3-4 személyes kotyogókhoz.

 • Szilikongyűrű 3-4 személyes kotyogókhoz 1db

  A szilikongyűrű 3-4 személyes kotyogókhoz a tökéletes választás azok számára, akik szeretik a frissen főzött kávé ízét és aromáját, de nem akarnak sok időt és energiát fordítani a kotyogók karbantartására és javítására.

  Ez a szilikongyűrű, amely kiváló minőségű, élelmiszeripari szilikongumiból készült, tökéletes illeszkedést biztosít a 3-4 személyes kotyogókhoz. A gyűrű rugalmas anyaga segít megőrizni a kávékészítő eszközök eredeti állapotát, míg hatékonyan megakadályozza a szivárgást és a forró folyadék szivárgását.

  A szilikongyűrű hosszú élettartamú, és könnyen tisztítható, így időt takarít meg és biztosítja a kotyogók higiénikus használatát. A csomagban egy 3-4 személyes kotyogóhoz elegendő méretű szilikongyűrű található.

  Ha szeretné élvezni a tökéletesen elkészített kávé ízét, és elkerülni a szivárgást és az égési sérüléseket, a szilikongyűrű 3-4 személyes kotyogókhoz tökéletes választás!

 • Cikkszám
  105004SIL